FAQ Tickets

Wat houdt een “bus ticket” precies in?

Een “bus ticket” geeft je recht op een zitplaats in een van onze touringcars. Een bus ticket is geldig voor de door jou geselecteerde halte en evenement. Het bus ticket is altijd een retourtje.

Wat houdt een “combi ticket” precies in?

Een “combi ticket” geeft je het recht op een zitplaats in een van onze touringcars plus een entree ticket van een evenement. Je combi ticket is geldig voor de door jou geselecteerde halte en evenement. Het bus ticket van deze combi is altijd een retourtje.

Wat houdt een “weekend bus ticket” precies in?

Een “weekend bus ticket” geeft je het recht op een zitplaats in een van onze touringcars. Een bus ticket is geldig voor de door jou geselecteerde halte en evenement. Het bus ticket is altijd een retourtje en is geldig voor meerdere dagen. Je ontvangt maar 1 bus ticket, dit bus ticket is dus meerdere dagen te gebruiken.

Wat houdt een “weekend combi ticket” precies in?

Een “weekend combi ticket” geeft je het recht op een zitplaats in een van onze touringcars plus een entree ticket van een evenement. Je weekend combi ticket is geldig voor de door jou geselecteerde halte en evenement. Het bus ticket is altijd een retourtje en is geldig voor meerdere dagen. Je ontvangt 2 tickets een ticket  is te gebruiken voor toegang tot de touringcar en een ticket is te gebruiken voor toegang tot het evenement, dit bus/evenement ticket is dus meerdere dagen te gebruiken.

Is het mogelijk om een enkele reis te boeken bij ThePartyExpress?

Nee, het is alleen mogelijk om een retourtje bij ons af te nemen, dit omdat wij de desbetreffende heen of terugrit niet kunnen verkopen aan andere klanten.

Wat kost een bus ticket?

De kosten van een bus ticket kun je vinden op de desbetreffende evenementen pagina in onze winkel. Op deze pagina vindt je de haltes/opstap plaatsen met daar achter de kosten voor een bus ticket. De vermelde prijzen betreft altijd een retourtje. De prijzen die hier vermeld staan zijn de uiteindelijke prijs die je afrekent na het bestellen van je tickets. Dus alle administratie kosten, ticket fee en btw zijn hier al in meegenomen. Vanaf 2018 betaal je eenmalig per bestelling € 2,50 aan kosten. Het is dus gunstiger voor een groep te bestellen, dan allemaal losse bus of combi tickets.

Wat kost een combi ticket?

De kosten van een combi ticket kun je vinden op de desbetreffende evenementen pagina in onze winkel. Op deze pagina vindt je de haltes/opstap plaatsen met daar achter de kosten voor een combi ticket. De vermelde prijzen betreft altijd een retourtje plus een evenement ticket. De prijzen die hier vermeld staan zijn de uiteindelijke prijs die je afrekent na het bestellen van je tickets. Dus alle administratie kosten, ticket fee en btw zijn hier al in meegenomen. Vanaf 2018 betaal je eenmalig per bestelling € 2,50 aan kosten. Het is dus gunstiger voor een groep te bestellen, dan allemaal losse bus of combi tickets.

Waarom wordt er ticket fee gerekend op mijn tickets.

Ticket fee is een ander woord voor administratie/service kosten, deze kosten worden doorberekend aan de klant, voor het afhandelen van jullie bestelling en het automatisch genereren van jullie bus/combi tickets.

Is het mogelijk om mijn ticket contant te betalen?

Nee, helaas is het niet mogelijk contant te betalen, de tickets kunnen afgerekend worden in onze ticket shop via internet bankieren (Ideal), creditcard of paypal.

Reserveren van bus/combi tickets?

Het is alleen nog mogelijk om de tickets die je op dat moment wilt hebben, direct te bestellen en af te rekenen. Het is niet mogelijk om tickets apart te laten leggen of te reserveren. Mocht je voor meerdere personen tickets willen bestellen is dit mogelijk, verzamel dan eerst de bedragen van je medepassagiers voordat je bij ons een bestelling plaatst.

Hoe betaal ik mijn tickets?

In het geautomatiseerde bestelsysteem kun je je tickets direct afrekenen tijdens stap 4 van het bestel proces. De tickets kunnen afgerekend worden met iDeal, Creditcard en Paypal.

Welke betaal methodes hanteren jullie?

iDeal, Creditcard en Paypal.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn bus/combi tickets?

De bus tickets ontvang je direct na het voldoen van je betaling. Deze tickets zijn e-tickets. Deze tickets kun je direct downloaden na het bestel proces door op de knop download ticket(s) te drukken. Ook ontvang je een e-mail met je tickets in je mailbox. Vindt je niks in je mailbox check dan je spam mailbox.
Bij combi tickets ontvang je je bus ticket zoals hier boven is aangegeven. Je entree ticket van het desbetreffende evenement ontvang je in de week voor het desbetreffende evenement plaats vindt minimaal 24 uur voor vertrek. Deze evenementen tickets ontvang je dus niet direct bij afronden van je betaling. Je ontvangt nooit tickets per post.

Wie verzorgd jullie ticket verkoop?

Alle bus/combi tickets die je via ThePartyExpress website besteld, worden via het bestel systeem van Paylogic verkocht. Paylogic is onze ticket provider. Heb je tickets besteld, maar zijn deze niet aangekomen of heb je een probleem met bestellen neem dan contact op met Paylogic. Paylogic is op de volgende manieren te bereiken: Telefonisch via: 0900-6606606 en via e-mail via: clientsupport@paylogic.nl Let op: je entree ticket van het evenement ontvang je in de week voor het desbetreffende evenement plaats vindt minimaal 24 uur voor vertrek. Deze worden verstuurd vanuit ThePartyExpress. Heb je vragen over je entree ticket(s) neem dan contact op met info@thepartyexpress.nl

Bus ticket: vragen en of problemen contact op nemen met Paylogic.
Entree tickets evenement: vragen of problemen contact op nemen met ThePartyExpress.
Een combi ticket bestaat uit een bus ticket en een entree ticket voor een evenement.

Bus/combi tickets besteld maar niet ontvangen? Of geen tickets in je mailbox?

Check eerst je ongewenste mail. Mochten de tickets daar niet inzitten, surf naar www.paylogic.nl/login. Vul bij het inlog scherm je e-mail adres en je wachtwoord in, vervolgens druk je op de knop Inschrijven. Boven in de grijze balk zie je verschillende tabbladen, kies tabblad Bestellingen, daar zie je een overzicht van jou bestelde tickets. Druk op het desbetreffende evenement waar jij je tickets voor heb besteld. Vervolgens opent er een nieuwe pagina, daar vindt je een grote oranje knop met de tekst “Download uw E-Ticket” zo kan je nog een keer je tickets downloaden en uitprinten. Let op: je entree ticket van het evenement ontvang je in de week voor het desbetreffende evenement plaats vindt minimaal 24 uur voor vertrek. Deze worden verstuurd vanuit ThePartyExpress. Heb je vragen over je entree ticket(s) neem dan contact op met info@thepartyexpress.nl

Waarom ontvang ik mijn evenementen ticket niet meteen?

Wij hebben met alle organisaties afgesproken deze in de week voor het evenement plaats vindt pas te versturen, om te voorkomen dat er zwarthandel ontstaat met de door ons geleverde entree tickets. Deze entree tickets worden minimaal 24 uur voor vertrek verzonden.

Ik kan een early bird ticket bestellen bij jullie wat betekend dat precies?

Een early bird ticket is een ticket voor zo gezegd de “vroege vogel”, een early bird ticket is in veel gevallen goedkoper, dan de reguliere tickets. Deze early bird tickets geven je dus een bepaalde korting. Deze verkoop van early bird is altijd maar tijdelijk beschikbaar. Je wordt als het ware beloont met een korting als je je tickets vroeg koopt. Bij ThePartyExpress zal niet altijd een early bird actie beschikbaar zijn.

Is het bij jullie ook mogelijk alleen entree tickets te bestellen voor evenementen?

Nee, dit is niet mogelijk, wij leveren enkel en alleen entree tickets mee, bij afname van een van onze busreizen. Mailen voor entree tickets heeft geen zin, deze e-mails worden niet in behandeling genomen.

Hoe komen jullie aan entree tickets voor evenementen?

Wij zijn voor veel organisaties travelpartner, dit betekend dat wij de tickets direct afnemen bij de desbetreffende organisaties.

Weet ik zeker als ik bij ThePartyExpress combi tickets bestel dat dit 100% eerlijke kaarten zijn?

1000%, wij nemen entree tickets af direct bij organisaties en halen deze niet bijvoorbeeld op de zwarte markt. Je hebt dan ook 100% garantie. Wij zullen niks beloven wat wij niet waar kunnen maken.