Eigen touringcar organiseren via ThePartyExpress.nl

Top, dat je eigen touringcar wilt organiseren via ThePartyExpress.nl, we zullen op deze pagina uitleggen waarom een touringcar organiseren via ThePartyExpress.nl makkelijk en ideaal voor je is. En dat vervolgens kan  profiteren van diverse voordelen die wij als organisator voor JOU hebben!

Voordelen

Er zijn diverse voordelen waar jij met je groep kans op maakt bij het organiseren van jou partybus via ThePartyExpress. Wij belonen jou inzet en vinden het belangrijk dat daar wat tegenover staat. Het is afhankelijk per evenement wat jou voordelen zijn.
*             Gratis bus ticket;
*             Gratis Festival ticket;
*             Vip Upgrades van je Festival ticket;
*             Party geld;
*             Festival drank/food munten.
Dit is een greep aan de vele voordelen die we jou als organisator van de touringcar kunnen bieden.

Wordt onze nieuwe organisator

Ben jij initiatiefrijk, kan jij veel mensen op de been brengen en kan je mensen enthousiast maken om met jou touringcar mee te gaan,  kun je goed organiseren, dan is ThePartyExpress opzoek naar jou.  Je bent je eigen promotor, propper en leidinggevende van je eigen touringcar. Samen met ThePartyExpress bepaal je zelf de opstapplaatsen, vertrektijden en soort touringcar. Denkend aan reguliere touringcar, Party touringcar, Vip touringcar etc. Jij bepaald zelf hoeveel mensen er mee gaan (minimaal 30 personen).

Pre-Registration (Voor- Inschrijvingen)  diverse evenementen

ThePartyExpress is partner van vele grote en kleine organisatoren in binnen en buitenland. Dit wil zeggen dat wij festival tickets aanbieden in combinatie met bus tickets. Wij bieden voor veel evenementen een voorinschrijving aan zodat je jezelf kan verzekeren van festival tickets voordat de officiële verkoop van het evenement van start is gegaan. Wanneer je via ons (ThePartyExpress) deze touringcars organiseert kan jij daarvan mee profiteren. Op deze manier profiteer je ook van eventuele kortingen op festival tickets en kan je je medepassagiers op voorhand al verzekeren van festival tickets.

Registeren en betalen

Houdt je vooral bezig met de leuke dingen van het organiseren van jou touringcar. Wanneer jij een touringcar organiseert krijg je een apart aanmeld scherm waar alleen jou mensen zich voor in kunnen schrijven.  Dit scherm wordt ook weergegeven op de HomePage van ThePartyExpress. Bijvoorbeeld Hard Bass 2015 (Kees Jansen). Boek Reis, en je klanten kunnen dan voor jou bus/combi tickets bestellen. Je hoeft zelf dus geen saaie werkzaamheden te verrichten zoals bijhouden van betalingen, passagierslijsten. Dit gebeurt allemaal automatische via de website van ThePartyExpress. De inschrijvingen en betalingen worden vrijwel direct verwerkt.

Opvullen van touringcars

Een touringcar organiseren kan iedereen. Maar het genoeg aanmeldingen genereren is niet voor iedereen zo gemakkelijk.  Als je via ThePartyExpress een touringcar organiseert is het ook makkelijker om je touringcar vol te krijgen. We genereren automatisch meer bezoekers, dan de gemiddelde facebook pagina van jou persoon. Toch kan het voorkomen dat je niet genoeg mensen kan vinden die mee willen met jou touringcar, dan kan ThePartyExpress eventueel jou touringcar aanvullen met mensen zodat de touringcar toch door kan gaan. Annuleren wordt natuurlijk niemand vrolijk van. Wij zullen dan in overleg een extra opstap halte toevoegen en jou touringcar afvullen.

Aanmelden Eigen Touringcar Organiseren

Evenementnaam (verplicht)

Datum (verplicht)

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Adres + huisnummer (verplicht)

Postcode

Woonplaats

Telefoon nummer

Email-adres (verplicht)

Geef een schatting van het aantal personen dat je bij elkaar krijgt

Gewenste aankomsttijd evenement

Gewenste retour tijd evenement

Wil je de bus alleen organiseren of eventueel met een 2e persoon?
AlleenMet een 2e persoon

Naam 2e persoon (optioneel)

Type inschrijving open of besloten?
OpenBesloten

Vanuit welke halte wil je de reis organiseren

Opmerkingen

Ik stem in met de voorwaarden (verplicht)
JaNee

Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet u plugin Really Simple CAPTCHA installeren.