Verzeker jezelf van Defqon 1 festival 2015 bus/combi/weekend tickets voordat de reguliere verkoop begint.

Verzeker jezelf van Defqon 1 festival 2015 bus/combi/weekend tickets voordat de reguliere verkoop begint.

Op zaterdag 20 juni 2015, vindt het jaarlijks terugkerende evenement Defqon 1 festival in Biddinghuizen plaats, voor vele festivalgangers een van de festivals waar ze elk jaar naar uitkijken. Het parade paardje van Q-Dance, zal dit jaar nog groter uitpakken. Niet alleen worden er meer weekend tickets beschikbaar gesteld. Het wordt ook steeds moeilijker om enkel voor de zaterdag nog tickets te krijgen.

Bij ThePartyExpress heb je exclusief de mogelijkheid je entrée tickets te verzekeren voordat de officiële verkoop van Q-Dance begint. Bestellen is voor iedereen mogelijk via onze website. Het is voor de zaterdag tickets enkel mogelijk je tickets veilig te stellen in combinatie met een bus ticket van ThePartyExpress. Daarnaast zullen we ook weekend tickets verkopen, deze zijn los te verkrijgen en deze tickets zijn met camping en zonder vervoer.

Verkoop via ThePartyExpress: van vrijdagnacht 27-03-2015 23:59 uur tot zaterdag ochtend 28-03-2015 09:00 uur. (Zaterdag 20-06-2015 combi tickets).

Vasten klanten kunnen een mailtje sturen naar Info@ThePartyExpress.nl en ontvangen van ons een e-mail terug hoe jullie een Pre-Registration kunnen plaatsen!

Verkoop via Q-Dance: van zaterdag 28-03-2015 13:00 uur. Totdat de festival tickets zijn uitverkocht.
Weekend tickets en losse bus tickets blijven wel beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Informatie:
Defqon 1 festival 2015
20-06-2015
Walibi Holland, Biddinghuizen
11:00-23:00
18+

Line-up:
Voor de volledige line-up verwijzen we jullie naar de website van Q-Dance. Hier staat per dag opgesomd wie er draaien op welke area. http://www.defqon1.nl/line-up/

Opstapplaatsen:
Alphen, Baarle-Nassau, Bavel, Breda, Breda-Prinsenbeek, Chaam, Dongen, Etten-Leur, Made, Oisterwijk, Oosterhout, Raamsdonksveer, Rijen, St-Willebrord, Tilburg en Zevenbergen.

We doen enkel de opstapplaatsen aan, waar daadwerkelijk tickets vanuit besteld worden. De opstaphalte is pas zeker bij minimaal 8 personen. Mocht er minder personen per opstapplaats worden geboekt, wordt er in overleg besproken welke dichtstbijzijnde opstapplaats jullie wensen. En wat voor de klanten het makkelijkst uitkomt.

Mocht je gewenste halte er niet tussen staan, neem dan contact op met Info@ThePartyExpress.nl om een halte aan te vragen. De halte wordt al aangedaan vanaf 8/10 personen.

Prijzen:
De prijzen voor de bus / combi / weekend tickets vindt je hieronder opgesomd.
Dongen, Made, Oosterhout, Raamsdonksveer, Rijen:
Bus ticket: € 34,50
Combi ticket: € 113,00
Bavel, Breda, Breda-Prinsenbeek:
Bus ticket: € 35,00
Combi ticket: € 113,50
Alphen, Chaam, Etten-Leur, Zevenbergen:
Bus ticket: 35,50
Combi ticket: € 114,00
Baarle-Nassau, St-Willebrord, Tilburg:
Bus ticket: € 36,00
Combi ticket: € 114,50
Oisterwijk:
Bus ticket: € 36,50
Combi ticket: € 115,00

Weekend ticket: € 119,25
Weekend tickets zijn inclusief campingplaats bij Defqon 1 festival 2015 maar exclusief vervoer.

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief, ticketfee, administratiekosten en Btw. Exclusief betalingskosten van de bank. Betalingskosten zijn afhankelijk van de betaalmethode, je kunt je betaling afronden met iDeal, Paypal en Creditcard. Wij hanteren vaste prijzen, deze zullen ook niet veranderen. Meer informatie omtrent de prijzen kun je vinden op onze WEBSITE.

Bestellen en betalen:
Bestellen van bus / combi / weekend tickets gaat heel eenvoudig via onze website. KLIK HIER om naar onze website te gaan.

Combi en weekend tickets kunnen besteld worden op 27-03-2015 om 23:59 uur. En zullen tot 09:00 uur ’s ochtends doorlopen. Na deze tijd zullen enkel nog weekend tickets beschikbaar zijn en losse bus tickets.


Klik vervolgens op de GROENE LINK om terecht te komen in onze online ticketshop. Onze tickets worden verwerkt door Paylogic. Via diverse stappen in ons bestelsysteem kun je heel eenvoudig je bus/combi tickets bestellen.

Stap 1: Selecteer de gewenste aantal bus tickets, en de juiste opstapplaats. Druk vervolgens op volgende.
Stap 2: Vul vervolgens alle namen van de passagiers in. En druk vervolgens op volgende.
Stap 3: Log in met je Paylogic account, of creëer een nieuw account. Druk vervolgens op volgende.
Stap 4: Controleer je bestelling en vink vervolgens het vinkje aan voor accepteren van de algemene voorwaarden en klik op volgende.
Stap 5: Kies de gewenste betaalmethode en rond je bestelling af. Door middel van online betalen.
Stap 6: Download direct je e-tickets vanuit de ticketshop, en sla deze op op je computer. Deze tickets zijn tevens naar het mail adres gestuurd waarmee je een account heb gemaakt op Paylogic.

Je ontvangt na het afronden direct je bus tickets. In de week voordat het evenement plaats vindt ontvang je van ons nog de definitieve bus indeling en je vertrektijden. Tevens ontvang je als je een combi ticket hebt besteld, je entree ticket voor het evenement.

Opstap en vertrektijden:
De verwachte aankomsttijd bij het festival zal liggen tussen 11:45 en 12:00 uur. We kunnen nog niet precies vertellen  hoe laat de bus vertrekken bij de haltes. Houdt er rekening mee dat het een flinke afstand rijden is. En dat de eerste haltes dus redelijk vroeg zullen vertrekken. Vorig jaar vertrokken de eerste bussen om 09:00 uur.

Op de terugweg zullen de deuren van de touringcars direct na het evenement opengaan, dit is op 23.00 uur. En we zullen uiterlijk om 23.45 a 00.00 weer terug vertrekken richting Brabant. Houdt er rekening mee dat dit een indicatie is, het kan voorkomen dat het erg druk is op de touringcar parkeerplaats dat we niet direct kunnen vertrekken.

De informatie en vertrektijden zullen ongeveer 7 dagen voor aanvang van vertrek beschikbaar in onze nieuws sectie op onze website www.thepartyexpress.nl.

More info:
ThePartyExpress
Partyflock
Facebook
Defqon 1 festival website

Surf vanavond om 23:59 uur naar www.thepartyexpress.nl en boek jou bus/combi/weekend tickets online.
ThePartyExpress wenst je alvast een fijne reis toe en veel plezier op DEFQON 1 FESTIVAL 2015.

See you in ThePartyExpress!

Plaatst een bericht