Verzeker jezelf van Intents Festival 2015 bus/combi tickets voor de officiële verkoop begint.

Verzeker jezelf van Intents Festival 2015 bus/combi tickets voor de officiële verkoop begint.

Traditioneel het eerste weekend van Juni vindt Intents Festival plaats. Dit jaar op zaterdag 6 en zondag 7 Juli 2015. Al vele jaren het buiten evenement waar iedereen bij wilt zijn. Stichting de Kloontjes zal dit jaar weer groots uitpakken, Intents Festival heeft dit jaar als thema: “The Funfair of Madness”.

Intents Festival staat bekend om zijn geweldige decor’s, sublieme geluidskwaliteit en mooie aankleding van het festival terrein,  en dit alles voor een super schappelijke prijs. Kortom een evenement  dat je als Harddance liefhebben bezocht moet hebben. Minimum leeftijd staat vast op 17 jaar.

Hostings en stages:
Zaterdag 06-06-2015:
Mainstage Hardstyle, Indoor Mainstage Redical Redemption (RAW), Outrageous Hardstyle, freestyle Early, Happy Hardocore, Classics, Dynamite Partyraiser (Hardcore), Fanaticz Ultra Raw, Bavaria Fun Beach House/Trap, Boombox Local Hero, Upcomming/Crazy Shit.

Zondag 07-06-2015:
Mainstage Hardstyle/Raw, House-arts House/Trap, Outrageous Hardstyle, freestyle Early, Happy Hardocore, Classics, Dynamite Hardcore, Relive 2005-2010 Hardstyle, Bavaria Fun Beach House/Trap, Boombox Local Hero, Upcomming/Crazy Shit.

ThePartyExpress zal ook dit jaar weer afreizen richting Oisterwijk. Als vaste travelpartner van dit festival, bieden wij alle 2 de dagen bus/combi tickets aan. Uiteraard met aantrekkelijk combi kortingen. Tevens is er nu al de mogelijkheid je bus/combi tickets te betstellen voordat de officiële verkoop van de organisatie zelf begint.

Je hebt dus bij ThePartyExpress de mogelijkheid een aantal dagen eerder je tickets veilig te stellen via ons. Het is enkel en alleen mogelijk om deze tickets aftenemen in combinatie met een bus ticket. Voorgaande jaren was Intents Festival binnen NO-TIME uitverkocht. Dus pak de mogelijkheid mee om zeker te zijn van je festival tickets. Tevens worden de entree tickets via ons met een fixe korting aangeboden, zo betaal je geen ticketsfee/administratie kosten en zullen de tickets iets goedkoper zijn dan de reguliere ticket prijzen.

De officiële verkoop van Intents Festival start Dinsdag 13-01-2015 voor de campingticket icm weekend tickets.
En Donderdag 15-01-2015 zullen de zaterdag/zondag tickets in de verkoop gaan. Dit beide ’s avonds om 20.00 uur.

Event Info:
Intents Festival 2015
Zaterdag
11:00 – 00.00 uur
Sportpark D’n Donk
Oisterwijk
17+

Intents Festival 2015
Zondag
13:00 – 23:00 uur
Sportpark D’n Donk
Oisterwijk
17+

Halte/Prijzen:
We hebben de volgende haltes geselecteerd als opstapplaatsen voor Intents Festival, zowel voor de zaterdag als de zondag.
Alphen, Baarle-Nassau, Bavel, Bergen op Zoom, Breda, Breda-Prinsenbeek, Chaam, Dongen, Etten-Leur, Gilze, Hoeven, Made, Oosteind, Oosterhout, Oudenbosch, Raamsdonskveer, Rijen, Roosendaal, St-Willebrord, Terheijden, Teteringen en Zevenbergen.

De prijzen kun je vinden op onze website in de verschillende tabellen, voor de zaterdag, zondag & weekend tickets. https://www.thepartyexpress.nl/winkel/0607-06-2015-intents-festival-2015-2/

Alle prijzen die daar vermeld staan zijn de vaste prijzen, de toegepaste kortingen zijn al in deze prijzen meegenomen.

Bestellen:
Bestellen kan heel eenvoudig via onze website: https://www.thepartyexpress.nl/winkel/0607-06-2015-intents-festival-2015-2/
Klik op de blauwe links om de desbetreffende ticketshop te bezoeken, deze ticketshops zijn onderverdeeld in de, Zaterdag, Zondag of Weekend. Onze tickethandeling wordt gedaan door Paylogic. Paylogic is een volledig geautomatiseerd bestelsysteem. Hierbij heb je een Paylogic account nodig. Heb je deze al kun je tijdens het bestelsysteem inloggen. Heb je deze nog niet kun je deze aanmaken tijdens het bestellen. Je ontvangt direct na betaling je bus ticket, mocht je een combi ticket hebben besteld dan ontvang je in de week voor het evenement je entree ticket voor het evenement samen met de bijbehorende opstap en vertrek tijden. Je kan je bestelling afronden door direct te betalen via iDeal, Paypal of Creditcard. Tijdens het bestelsysteem wordt als 2de stap gevraag om alle namen van je mede passagiers in te vullen. Zodat wij weten wie er met de bus meereizen. Deze namen worden helaas nog niet meteen op het bus ticket gedrukt. Alle bus tickets staan op naam van de hoofdaanmelder.

Reserveren van combi tickets:
Het is dus niet meer mogelijk je tickets te reserveren en pas later te betalen. De betaling van je bestelde tickets dient dus direct gedaan te worden. Mocht je de betalingen van je mede passagiers eerst willen verzamelen is dit geen probleem, de ticketshop blijft open staan zolang er beschikbaarheid is van entree tickets van Intents Festival.

Opstap en Vertrektijden:
De exacte vertrektijden kunnen wij nog niet geven. Wel zullen we de aankomst tijd communiceren van beide dagen. Dit komt omdat we nog niet exact weten welke route de bussen rijden en welke haltes worden aangedaan.
De aankomst bij Intents Festival zaterdag is gepland: 13:00 a 13.15 uur.
De aankomst bij Intents Festival zondag is gepland: 15:00 a 15.15 uur.
Op de terugweg zullen de bussen direct na het festival open zijn en zullen 30 a 45 minuten na het einde weer terug vertrekken naar de haltes waar jullie opgestapt zijn. Op zondag zal de reistijd langer zijn ivm diverse haltes die de bus aan moet doen.

Voordelen:
1. Het feest begint al onderweg met ThePartyExpress;
2. Je hoeft niet zelf te rijden, scheelt benzine en parkeergelden, shuttelvervoer;
3. Je wordt gehaald en teruggebracht naar je gekozen op/uitstapplaats;
4. Geen lange wachttijden op het openbaarvervoer, of eerder weg van het festival om de laatste trein te halen;
5. Aantrekkelijke kortingen bij afname van groepsticket boven de 15 personen.

More info:
ThePartyExpress
PartyFlock
Facebook
Intents Festival Website

Surf snel naar www.ThePartyExpress.nl en boek je tickets online!
ThePartyExpress wenst je alvast een fijne reis en veel plezier op Intents Festival 2015.

Bij vragen en of opmerkingen kan je contact opnemen via Info@ThePartyExpress.nl of bellen met 06-22485328.

Plaatst een bericht