Rebirth Festival korting 3-daagse via ThePartyExpress.

Rebirth Festival korting 3-daagse via ThePartyExpress.

Rebirth Festival 2015, vindt plaats op 11 & 12 April 2015 in Haaren. Traditioneel de festival opener van het buiten seizoen waar iedereen naar uitkijkt. Rebirth Festival heeft de afgelopen jaren bewezen dat ze kwalitatief hoogwaardige evenementen kunnen neer zeer zetten. Daarom is Rebirth Festival ook jaar op jaar uitverkocht.

Dit jaar heeft de organisatie bekend gemaakt dat er 2 extra area’s zullen worden toegevoegd aan de standaard area’s Rebirth & Rebellion. Deze extra area’s zullen gaan heten Reactivate & Relish. De stijlen die deze area’s zullen vertegenwoordigen zullen zijn Early Hardstyle en Freestyle. Kortom nog meer feest voor het zelfde geld.

Als vaste travel partner voor Rebirth Festival, zal ThePartyExpress wederom afreizen richting Haren in April 2015. Dit gecombineerd met aantrekkelijke kortingen die worden gegeven in samenwerking met de organisatie.

Event info:

Rebirth Festival 2015
Zaterdag 11-04-2015
12:00 – 00:00
Zondag 12-04-2015
12:00 – 22:00
Feesttent Raamse Akkers
Haaren
17+

Korting 3-daagse:

De earlybird actie loopt vanaf 03-12-2014 20:00 uur tot en met 05-12-2014 23:59 uur. We hebben voor de vaste klanten van de ThePartyExpress alle kortingen even op een rij gezet.
1. Rebirth Festival 2015 (Zaterdag) Day 1:
€ 2,00 korting op een bus ticket &
€ 9,50 korting op een combi ticket.
2. Rebirth Festival 2015 (Zondag) Day 2:
€ 2,00 korting op een bus ticket &
€ 9,50 korting op een combi ticket.
3. Rebirth Festival 2015 (Weekend) Day 1 & Day 2:
€ 4,00 korting op een bus ticket &
€ 14,00 korting op een combi ticket.

De exacte prijzen voor alle dagen kun je vinden op onze website. Deze staan opgesomd in diverse tabellen per dag en/of weekend. Ook kun je hier de prijzen vinden wat de tickets kosten nadat de actie periode verlopen is. De prijzen die hier worden weergegeven zijn de kortingen al in doorberekend tevens zijn in alle prijzen alle ticket fee’s, administratiekosten & BTW meegenomen. Deze prijzen zijn exclusief betalingskosten van de bank.

Haltes en opstapplaatsen:

ThePartyExpress heeft diverse haltes geselecteerd in diverse opstapplaatsen.
Alphen, Baarle-Nassau, Bavel, Bergen op Zoom, Breda, Chaam, Dongen, Etten-Leur, Made, Oosterhout, Raamsdonksveer, Rijen, Roosendaal, Zevenbergen.

De opstapplaats wordt pas definitief als er minimaal 8 personen in de zelfde halte opstappen. Dit hoeven niet perse alleen mensen van jou en je groep te zijn, dit kunnen ook andere klanten zijn.

Staat jou halte en of opstapplaats er niet bij, maar wil je toch gebruik maken van onze service, en valt jou woonplaats in onze regio, stuur dan een e-mail naar info@thepartyexpress.nl en we zullen kijken of deze woonplaats toegevoegd kan worden aan de opstapplaatsen.

Bestellen en betalen:

Bestellen kan heel eenvoudig via ons geautomatiseerd bestel systeem op onze website, onze ticket handeling wordt gedaan door Paylogic. Je hebt dus bij ons niet een speciaal account van ThePartyExpress nodig om je tickets te bestellen. Als je al in bezit bent van een Paylogic account heb kun je tijdens het bestelproces inloggen, mocht je nog geen account hebben kun je deze aanmaken. Let op gebruik hier wel een geldig e-mail adres want op dit adres ontvangt je je tickets in vorm van een E-ticket.

Je ontvangt via dit systeem ook direct je bus ticket. Mocht je een combi ticket hebben besteld ontvang je ook direct je bus ticket, je entree ticket worden in de week voordat het evenement plaats vindt via e-mail verstuurd door ThePartyExpress samen met de definitieve vertrek informatie.

Betalen kan heel eenvoudig via iDeal, Creditcard of Paypal. Sommige mensen zijn al bekend met ons systeem. Anders dan voorheen zal er direct afgerekend moeten worden. Het is dus ook niet meer mogelijk om je tickets te reserveren en later te betalen.

Einde van actie periode:

Mocht de korting 3-daagse afgelopen zijn, zullen er nog steeds bus/combi tickets beschikbaar zijn via ons bestelsysteem. Wij hanteren dan de reguliere prijzen. Deze liggen hoger dan de early brid prijzen. Mensen die vroeg hun tickets aanschaffen worden dus beloond met korting.

Voordelen:

* Begin het feest al onderweg met ThePartyExpress;
* Je hoeft niet zelf te rijden, scheelt in benzine kosten en parkeergelden;
* Je wordt gehaald en teruggebracht naar je gekozen haltes opstapplaats;
* Geen lange wachttijden op het openbaar vervoer, en je hoeft niet eerder van het festival te vertrekken om je laatste trein te halen;
* Aantrekkelijke kortingen bij afname van groepsticket boven de 15 personen.

Opstap en vertrektijden:

Heenweg:
De exacte opstap tijden kunnen we nog niet vertellen, dit is volledig afhankelijk van het aantal haltes en aanmeldingen van onze klanten, etc. Deze tijden worden een week voor het evenement bekend gemaakt. Wel houden we een strak schema omtrent de aankomsttijd bij het desbetreffende evenement.
Zaterdag 11-04-2015 aankomst zal liggen tussen 13:00 en 13:15 uur.
Zondag 12-04-2015 aankomst zal liggen tussen 15:00 en 15:15 uur.

Terugweg:
Allebei de dagen zal de touringcar open gaan direct na het evenement.
Op zaterdag 11-04-2015 zal dit zijn om 00:00 uur en op de zondag 12-04-2015 zal dit zijn om 22:00 uur. Afhankelijk van de drukte zullen we 45 a 60 minuten na afloop van het evenement vertrekken. 

More info:

ThePartyExpress
PartyFlock
FaceBook
Rebirth Festival 2015 Website

Surf snel naar www.ThePartyExpress.nl en boek je tickets online!
ThePartyExpress wenst je alvast een fijne reis en veel plezier op Rebirth Festival 2015.

See you in ThePartyExpress!

Plaatst een bericht